Barn & UtvecklingBoende, Miljö & InfrastrukturKommun & PolitikKultur & FritidNäringsliv & UtvecklingStöd, Hjälp & OmsorgTurism & EvenemangNationella minoriteter

Partyänglar tävlar i Ung Företagsamhet print

Tue 21. Mar 17 16:21

20170321_101425.jpgMinara Mammadova, Angelina Sachatorova och Milana Mammadova tävlar på UF-mässan i Skellefteå som äger rum 23-24 mars.

De sista förberedelserna är i full gång! Inne på träslöjden på Malgomajskolan förbereder sig UF-företaget Partyänglar, som består av Minara Mammadova, Angelina Sachatorova och Milana Mammadova, för en avresa till UF-mässan i Skellefteå. Väl på plats ska de tävla i kategorin Årets monter, där de gör sitt bästa för att visa upp sitt företag.
- Det känns spännande och nervöst, men oavsett om vi vinner eller inte så ska det bli kul eftersom vi lär oss något, berättar Minara Mammadova.

Företagets tjänster består av allt som rör fester och partyn, från förberedelser till städning.
- Vi hade jättemånga idéer innan vi bestämde oss för vilken typ av företag vi skulle bilda, men alla tre är väldigt intresserade av att planera, organisera och arrangera, berättar Milana Mammadova.

De tre partyänglarna har redan hunnit arrangera ett disco för fritidsgården i Vilhelmina, något som de fått mycket uppskattning för.
- Det var kul, de som kom var väldigt nöjda och ville att vi skulle arrangera det fler gånger, berättar Minara Mammadova.

I montern som just nu snickras ihop kommer de visa upp tre olika festarrangemang som de erbjuder.
- En av de viktigaste kriterierna i tävlingen är huruvida vi lyckas locka folk till montern, berättar de.

Vilhelmina kommun önskar företaget lycka till på tävlingen i Skellefteå!

Vilhelmina Kommun
Torget 6, 91281 Vilhelmina, Sweden
Telefon: 0940-140 00
Fax: 0940-146 00
Epost: info@vilhelmina.se
Webb: Om webbplatsen
Orgnr: 212000-2601