Välkommen företag

Närlingslivskontoret stöttar dig

Näringslivskontorets uppdrag är att främja och utveckla näringslivet i Vilhelmina kommun. Vi arbetar för att stötta och underlätta för våra entreprenörer att förverkliga sina affärsidéer genom att samla information, resurser och hitta kontakter.


På Näringslivskontoret kan vi hjälpa dig med att komma igång med ditt företag och även att utveckla ditt redan etablerade företag. Vid en nystart kan vi svara på dina frågor om företagsamhet och via vårt kontaktnätverk kan vi lotsa dig vidare till andra aktörer och myndigheter så att ditt ärende fungerar smidigt och effektivt. Vi kan också vara till hjälp med att utveckla din affärsplan och se över dina möjligheter att söka regionala företagsstöd.

Detta hjälper dig med:

  • Rådgivning och information
  • Företagsutveckling
  • Företagslots
  • Stöd och finansieringsmöjligheter

Hur kommer jag i kontakt med Näringslivskontoret?

Du är alltid välkommen att ringa eller mejla oss. Våra kontaktuppgifter hittar du till höger. Vill du istället bli kontaktad av oss? Då kan du använda vår e-tjänst där du kan välja vilka tider som du önskar bli kontaktad på.
Beställa tid för företagshjälp - Vilhelmina kommun via knappen längre upp.

Glöm inte att registrera dina kontaktuppgifter hos oss

Vi använder ett datasystem där vi registrerar våra företag för att lättare kunna komma i kontakt med dem, och även för att skicka ut vårt nyhetsbrev och sprida information om till exempel utbildningar, seminarier med mera. I Vilhelmina har vi idag runt 400 registrerade företag i vårt system och vill du också få våra utskick så kan du registrera dina uppgifter via detta formulär. Även om du redan är registrerad få får du gärna skicka in dina uppgifter igen för att godkänna att vi använder dem enligt GDPR-lagen. 

 

Uppdaterad den 4 maj 2022

Kontakta näringslivskontoret

Näringslivskontoret: 

Besöksadress: 
Tingsgatan 1, 912 33 Vilhelmina
naringsliv@vilhelmina.se 

Utvecklingschef
Ulrica Olsson
070-34 35 776
ulrica.olsson@vilhelmina.se

Företagsutvecklare
Mona Malmbo
0940-140 68
mona.malmbo@vilhelmina.se

Affärscoach Möjligheternas Region
Bogge Bolstad
0940-140 62
bogge.bolstad@vilhelmina.se

Projektledare & näringslivsstrateg
Peter Manner
0940-140 64
peter.manner@vilhelmina.se